Municipi

La Xarxa de Suport Mutu preocupada per la situació de moltes famílies pollencines

Suport Mutu és una xarxa de veïns de Pollença que presta ajuda de forma autogestionada

La Xarxa de Suport Mutu de Pollença duu uns mesos treballant i donant suport a aquelles persones que necessiten ajuda, des d’anar a fer-lis la compra fins a ajudar-los a tramitar l’IMV (Ingressos Mínims Vitals), passant per ser fonts d’informació dels serveis a què tenen accés.

Desprès d’uns mesos treballant en aquestes qüestions, han trobat necessari fer un balanç de tota la feina feta per aquest grup de voluntaris, arribant a la conclusió de que ens trobam en una situació molt preocupant, ja que molta gent del nostre municipi viu de forma precària, sense cap ingrés des de fa mesos i, per lo tant, amb deutes pendents com ara l’alquiler. A més, denúncien la dificultat existent perquè aquestes famílies puguin aconseguir certes ajudes socials que els permetin sortir d’aquesta situació tan i tan complicada.

Per aquests motius, i durant el mes de juliol, la Xarxa de Suport Mutu ha realitzat sis sessions presencials a Pollença i al Moll, per informar als residents dels seus serveis i atendre així a aquelles persones que ho necesiten. En total, han pogut ajudar a unes 80 persones, tramitar 26 Ingressos Mínims Vitals i 16 ajudes de lloguer de l’IBAVI.

Per altra part, també han creat un grup al Facebook per donar-se visibilitat de les seves accions i arribar així a més gent.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button