CulturaMunicipiPollença

L’estil únic de Las Migas al XXI Sons de nit a Pollença

El quartet ens avança com serà l'espectacle d'avui vespre

El Claustre de Sant Domingo ja està preparat per rebre al quartet avui vespre. Les entrades es varen exhaurir ben prest. El grup és un quartet musical femení compost per Carolina Fernández (veu), Marta Robles (guitarra), Alicia Grillo (guitarra) i Roser Loscos (violí). 

Las Migas tenen una trajectòria de més de quinze anys i es defineix com a “únic” perquè fan una mescla de diferents estils on hi ha flamenc, fusió, rumba, entre molts altres i això els permet tenir un “so propi, que tots els seguidors de Las Migas reconeixen”, explica la guitarrista i compositora del grup, Marta Robles.

L’espectacle que tenen preparat per avui vespre és molt nou, ja que l’acaben d’estrenar fa tan sols uns dies. S’estrena sota el títol de “Empatía”, que és l’empatía “entre les integrants del grup que hi ha hagut durant aquests mesos de confinament”, afirma Robles. Per tant, Pollença podrà viure aquest show adaptat a la nova normalitat. Las Migas ja no poden ballar als seus espectacles; però han pogut reinventar-se per tal que sigui igual d’entretengut. Ha explicat que tenen moltes ganes de compartir-lo amb el públic i que estan molt contentes i satisfetes.

A continuació, adjuntem el cartell de l’esdeveniment:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button