Cala Sant VicençEu MollFormentorMunicipi

Un estiu atípic a les nostres platges

La Covid19 porta nous problemes a les platges

Altres anys veiem les platges de gom a gom amb famílies estrangeres i gent que venia a visitar l’illa. Enguany, les circumstàncies han canviat i la Covid19 ha transformat el panorama turístic; però això no vol dir que les platges siguin buides.

Hotels i restaurants tancats, reduccions de plantilla… tot això suposa un major nombre de mallorquins amb temps lliure, amb l’únic desitj d’aprofitar el que, estiu rere estiu, han de renunciar per mor de la feina: les seves platges.

L’accés fins al Cap de Formentor segueix obert

El mes passat, la Direcció General de Trànsit (DGT) anunciava que davant les circumstàncies excepcionals d’aquest estiu marcat per la presència de la Covid19, la carretera fins al Cap de Formentor romandria oberta, a diferència dels darrers dos anys passats quan només es podia accedir al far, des de la platja, en bus, durant nou hores al dia.

Tot i així, s’està vigilant l’accés per tal d’evitar nous embussos a la carretera.

Tancament de Cala Molins

Per altra part, aquest passat cap de setmana, s’hagué de procedir a tancar l’accés a Cala Molins a causa de que s’arribà a l’aforament màxim. Així, la policia local va haver de tancar amb diverses barreres les entrades a aquesta platja tan visitada.

Abocaments fecals al Moll

Encara que al Port de Pollença la Covid19 no ha provocat cap incident a les platges per problemes d’aglomeracions, ahir van haver de tancar algunes zones per l’aparició de residus fecals a diversos trams: l’Illa d’Or i la Casa de can Franc, entre d’altres, per tal de solucionar els fets.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button