MunicipiPollença

Un espectacle de màgia únic aquesta Patrona

El mag Víctor Piña assegura que és un espectacle que només duu a terme ell en tot el món

Víctor Piña actua dilluns dia 27, al Clauste de Sant Domingo a les 19 hores. El preu és d’una euro i en el cas de que s’omplís molt hauria l’opció de fer un segon show a les 21 hores. El mag ens ha avançat alguna cosa del seu show i ha explicat que el seu objectiu és que el públic “senti la proximitat de la màgia i de la meva persona”. És un show recomanat per a tota la família, per a nens i nenes de més de sis anys, ja que a partir d’aquesta edat poden tenir més coneixement del que veuen.

L’espectacle de dilluns 27 es dividirà en dues parts: la primera “més propera, participativa i destinada al públic en general” ha dit, i la segona, més específica on es farà ús d’una pantalla que proporcionarà l’Ajuntament, i així, el públic podrà veure la màgia de prop. Aquesta última part de l’espectacle és la que ha portat al mag a guanyar premis en l’àmbit nacional. Referent a aquesta segona part de l’espectacle, Piña explica que “probablement no es pot veure en cap altra part de món, només ho faig jo”.

El mag, ha treballat al llarg dels seus quinze anys de carrera amb diferents modalitats de màgia, però explica que amb el que més representat se sent és amb les cartes, ja que és “on més reconeixement hi ha, sobretot dels altres mags”.

Finalment, ha apuntat que potser hi hagi alguna sorpresa en l’espectacle de dilluns a Pollença.

La Covid-19 també afecta el món de la màgia

A causa de les mesures de seguretat i la nova normalitat, Piña s’ha hagut d’adaptar molts dels seus números a les noves circumstàncies, de fet, alguns s’han quedat fora de l’espectacle. Ha explicat que, un dels seus trucs favorits inicialment no podrà fer-ho en l’espectacle de dia 27, a causa de la situació. No obstant això, ha avançat que potser cerqui la manera o l’adaptació per oferir-als pollencins atès que li “sap molt greu no fer-ho, perquè és un dels meus favorits i li guard molt afecte”. 

Tot i la situació, “sorprenentment és em presenta un estiu molt atrafegat d’actuacions”, ha remarcat Pinya. Que també ha explicat que l’endemà d’actuar a Pollença té una actuació a Màlaga i algunes altres vies com la telemàtica. Pel que, tot i que ha de canviar algunes coses del seu nombre, pot seguir treballant.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button