CulturaMunicipi

Treballen per un “estiu cultural, esportiu i festiu”

Josep Pons – Festes

Incertesa. Por. “Nova normalitat”. Paraules que repetim com a lloros d’ençà que es va iniciar el Pla de Desescalada. Organitzar les festes populars d’estiu és una odissea: com volem fer una previsió exacta de com seran aquestes celebracions si no sabem què passarà la setmana que ve? Les directriu imposades des de l’Estat i les Conselleries competents canvien al ritme que canvia l’escenari sanitari.

Però res d’això impedeix als responsables de l’Ajuntament de Pollença d’intentar planificar “una sèrie d’actes adaptats a la nova normalitat“, comenta el batle, Tomeu Cifre. Aquesta setmana hi ha hagut la primera ronda de contactes per agilitzar la seva organització. Ara bé, estan esperant “a què surti el decret definitiu que serà d’aplicació amb l’acabament de l’estat d’alarma“.

Tomeu Cifre

“La idea és fer una programa per donar un estiu amb vista a la nova realitat post covid“, afirma Cifre. Volen donar un gir al concepte de festes patronals i convertir-les, també, en un “atractiu turístic i de promoció del municipi“. El batle considera que si tenen “un distintiu cultural, com ara les exposicions o el festival” s’ha d’aprofitar per cridar a la gent des del seny i amb totes les mesures de seguretat adients. En definitiva, preparen un “estiu cultural, esportiu i festiu“. Serà un homenatge viu al poble.

© Sergi Muñoz
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button