Municipi

Els ajuntaments ja poden reobrir els parcs infantils públics.

S’han de dur a terme, almenys dues vegades al dia, una neteja i la desinfecció de les instal·lacions

El Govern de les Illes Balears permet des d’avui als ajuntaments l’obertura dels parcs infantils públics amb condicions de seguretat. La mesura es pren pel desenvolupament positiu de la Fase 3 del procés de desescalada en relació a la contenció de la COVID-19, per la qual cosa la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha signat un nou Decret publicat avui en el BOIB que permet avançar en la flexibilització d’algunes de les restriccions decretades durant  l’estat d’alarma.

La presidenta té des de dilluns passat les competències per a l’adopció, supressió, modulació i execució de mesures corresponents a la fase 3 del pla de desescalada en l’àmbit de les Illes Balears.

A partir del decret vigent des d’avui i fins a la finalització de l’estat d’alarma, els ajuntaments podran obrir els parcs infantils públics sempre que es compleixin alguns requisits. S’han de dur a terme, almenys dues vegades al dia, una neteja i la desinfecció de les instal·lacions, amb especial atenció a les superfícies de contacte més freqüents. Una de les neteges s’ha de dur a terme al final del dia, o bé l’endemà abans de la represa de l’activitat. Les altres neteges es poden dur a terme al llarg de la jornada, i una s’ha de fer preferentment al migdia.

Els parcs infantils que reobrin també han de disposar de cartelleria informativa que faci referència a les principals mesures de prevenció de la transmissió de la COVID-19, amb un èmfasi especial en la higiene de mans, la higiene respiratòria i el respecte a la distància mínima interpersonal.

Descarrega el Decret Publicat al BOIB

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button