Eu MollMunicipi

Comença la reparació dels desperfectes ocasionats per Gloria

la reparacions del passeig coincideix amb els preparatius del sector hoteler per a una imminent i atípica temporada turística

Encara són visibles les destrosses ocasionades pel temporal Gloria al Moll de Pollença. Després d’una primera actuació per part de Costes en la qual es va procedir a la retirada de les embarcacions, les tasques de reparació de tots els desperfectes ocasionats al antic passeig de Port de Pollença, havien hagut de ser ajornades degut, entre altres coses, a la paralització de les licitacions.

No obstant això, la reparació de tota aquesta zona començarà, si no hi ha cap imprevist, en el termini d’entre una i dues setmanes.

Andrés Nevado, regidor delegat del Moll, confirma que “després de la retirada inicial que es va fer de les grans embarcacions, es procedirà, en els pròxims dies a la retirada i neteja dels arbres caiguts i els residus que encara queden, i a la reparació de la canonada de fecals”

“Després de la retirada inicial que es va fer de les grans embarcacions, es procedirà, en els pròxims dies a la retirada i neteja dels arbes caiguts i els residus que encara queden, i a la reparació de la canonada de deixalles fecals”

Tomeu Cifre, batle del municipi, afirma que el començament de les obres de reparació és imminent: “esperam que en quinze dies, quan acabi el confinament, tenir un passeig arreglat i després, el més ràpid que puguem, començarem amb l’arranjament de les canonades al Moll, per a evitar qualsevol mena d’abocament”

El sector turístic, per part seva, també comença a planificar i preparar-se per a la seva reobertura.
Després del comunicat de José Luis Ábalos, ministre de Transport, en el qual s’anunciava l’obertura de l’aeroport de Son Sant Joan i de la resta de les illes a partir de finals de juny, els hotelers s’han posat en marxa per a accelerar la preparació de les seves infraestructures.

Suposa, tant per al sector de l’hostaleria com per al de l’oci, el comercial i el de la restauració, una bona notícia davant una temporada que ja donaven per perduda. S’espera que durant els mesos de juliol, agost i setembre puguin reobrir el major nombre d’hotels possibles i recuperar així una part de la quota del negoci.

Ara l’objectiu principal és accelerar els preparatius ajustant-se a la nova normativa sanitària i adaptant-se als protocols establerts pel Govern central. Algunes de les grans cadenes hoteleres estan realitzant formació digital per als seus treballadors per tal de que, arribat el moment, l’equip estigui totalment preparat.

A la imminent reactivació de la planta hotelera balear, cal afegir les noves notícies que arriben des del sector de les aerolínies. La Comissió Europea ha decretat que no és obligatori que els avions intercalin seients buits entre els seus passatgers, la qual cosa suposa que podran programar vols amb una capacitat del 100%.

© Barcelo Royal Hideaway Hotel Formentor
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button