Eu MollMunicipi

Bonificació de taxes i pagaments ajornats pel sector nàutic

També se'n beneficiaran aquelles empreses lligades a l'activitat portuària i nàutica

Es bonificarà el 50% d’algunes taxes del sector nàutic, pescadors i locals ubicats als ports. També se’ls hi ajornaran alguns pagaments. Aquestes mesures extraordinàries seran vigents fins a finals d’any i s’inclouen dins el decret llei de mesures de reactivació econòmica que va aprovar aquesta setmana el Consell de Govern. La notícia era explicada ahir per Marc Pons, conseller de Mobilitat i Habitatge, Xavier Ramis, director de Transport Aari i Marítim, i Pedro Puigdengoles, gerent de Ports IB.

Per ser més concrets, es val a dir que es bonificarà el 50% de les taxes portuàries que gravin l’activitat de les navilieres i els vaixells de cabotatge de la Unió Europea. Així com aquelles relacionades amb el sector empresarial lligat al sector nàutic. Consulta amb més detall totes les que es veuran afectades en aquest enllaç.

En una nota de premsa, especifiquen que pretenen afavorir la “continuïtat dels serveis de transports de mercaderia que realitzen les navilieres i que són imprescindibles per assegurar l’abastiment de les Illes Balears”. També, “ajudar al teixit de petits empresaris associats a l’activitat portuària i nàutica”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button