Guia ComerçServeis

La papereria Tot Útil compleix 30 anys

Pugen les vendes en material per a realitzar activitats manuals

El febrer de 1990, Dolors Domínguez va obrir la seva papereria Tot Útil. Des de llavors ha estat oferint els seus serveis i coneixements a empreses i particulars de manera incansable.

Va començar la seva marxa especialitzant-se, inicialment, en papereria tècnica però amb el temps ha anat augmentant i ampliant els seus serveis a mesura que les tendències han canviat, incloent-hi en el seu catàleg productes escolars, fotografia digital o impressió en llenços.

A Tot Útil el client pot trobar una àmplia gamma de material de tota mena, excepte premsa. Disposen de servei de copisteria, fotocòpies a color i en blanc i negre, plastificacions, escaneig de documents, enviament d’emails, segells de goma, impressió gràfica digital o subministrament d’oficina, entre moltes altres coses.

Dolors explica que encara que la baixada de productes de regal, útils bàsics i, sobretot, productes d’oficina ha disminuït, s’ha notat un increment en altres articles que havien caigut una mica en l’oblit, com el material per a realitzar treballs manuals.

Destaca especialment un retorn a l’entreteniment familiar i casolà: “M’ha agradat molt que s’hagi tornat a les activitats que no es feien des de fa molt temps: puzles, jocs de cartes, l’UNO, el tres en ratlla, pintura i dibuix o treballs manuals de tota mena. Són productes que s’han tornat a demanar i crec que aquest retorn a temps passats és molt positiu”.

“M’ha agradat molt que s’hagi tornat a les activitats que no es feien des de fa molt temps: puzles, jocs de cartes, l’UNO, el tres en ratlla, pintura dibuix o treballs manuals de tota mena. Són productes que s’han tornat a demanar i crec que aquest retorn a temps passats és molt positiu”

La papereria compta, a més amb una secció de llibres infantils i de les últimes novetats quant a novel·les.

L’altra cara de la moneda és el tancament de les escoles i la reducció de treball de moltes empreses. “Vivim els uns dels altres. Si ara es treballa més a través de l’ordinador o hi ha menys personal a les empreses, les comandes de la nostra cartera de clients també disminueixen”.

“Vivim els uns dels altres. Si ara es treballa més a través de l’ordinador o hi ha menys personal a les empreses, les comandes de la nostra cartera de clients també disminueixen”

Al llarg d’aquests dos mesos de confinament, han pogut continuar atenent els seus clients en un horari reduït, no obstant això des de dilluns passat, tornen a recuperar el seu horari habitual de Dilluns a Divendres de 9.00 h a 13.30 h i de 16.00 h a 20.00 h.

PAPERERIA TOT ÚTIL

C/Cecili Metel 12, Pollença, Tel. 971967212 · Email: totutil@totutil.com

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button