Cala Sant VicençEu MollFormentorMunicipi

Onze socorristes vigilaran les platges de Pollença

A partir de demà, onze socorristes tornaran a vigilar les platges del municipi de 12’00 a 19’00. Ara bé, amb relació a les temporades anteriors, la seva tasca serà una mica diferent durant les primeres setmanes. Les normes vigents amb la Fase 1 del Pla de Desescalada no permeten el bany, pel que hauran d’assegurar-se que aquesta directriu es compleixi. També ajudaran als cossos policials a vetllar per la normativa actual. Cal recordar que tampoc es pot prendre el sol ni aturar-se damunt l’arena, només està permès el passeig.

Per ser més concrets, trobarem quatre socorristes a Cala Sant Vicenç, dos a Formentor, dos a la platja d’Albercuix i tres a la platja Tamarells. Segons ens explica la regidora de Medi Ambient i Turisme, Maria Buades, quan es pugui nedar, el nombre de vigilants augmentarà.

La setmana passada, Buades, explicava en aquest mitjà que segons el Pla d’Autoprotecció de Platges vigent des del 2015 a Pollença no estan obligats a tenir servei de vigilància fins a la segona quinzena de maig. És per aquest motiu que fins demà no hi haurà socorristes al municipi.

Més accions sobre les platges

Maria Buades també explica que a partir de la setmana que ve procediran a posar les boes de la zona de bany. Així com començaran a preparar les passarel·les d’accessibilitat per quan estigui permès nedar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button