Municipi

Hotel Juma i Son Sant Jordi es preparen per rebre als primers clients

Els hotelers mallorquins es preparen per a rebre, el més aviat possible, l’informe de l’Institut de Qualitat Turística on se’ls informarà de les noves mesures i reglaments als quals caldrà adaptar els seus establiments a conseqüència del COVID-19.

Però, de moment, la realitat continua sent ambigua. Així ho explica Joan Antoni Cifre Ochogavia, propietari de l’Hotel Juma: “hem aprofitat aquest temps per a posar a punt l’hotel, preparant-lo amb les mesures d’higiene i manteniment que es requeriran, però hi ha normatives que encara desconeixem”.

A l’espera de poder tenir una resolució clara i oficial, de moment es centren en les millores sanitàries: gels higiènics, màscares o l’organització dels berenars a les habitacions de manera provisional, són algunes d’elles.

Mentrestant, prenen com a referència les pautes marcades al sector de la restauració per a anar preparant, per exemple, el servei de desdejunis, a la terrassa de la qual disposen a la Plaça Major de Pollença.

Ens compta, així mateix, que “des del sector de l’hostaleria es precisa una normativa clara i consensuada pels organismes europeus des d’un punt de vista del servei al client”. Cifre considera necessari que els hotels europeus comparteixin una mateixa manera de conducta en quant a mesures sanitàries per a no confondre al consumidor.

“des del sector de l’hostaleria es precisa una normativa clara i consensuada pels organismes europeus des d’un punt de vista del servei al client”

Joan Antoni Cifre Ochogavia

Un altre cas similar és el de l’hotel Son Sant Jordi, situat al casc antic de Pollença. Jaume Salas, el seu propietari, afirma que ja tenen tot preparat per a rebre a nous clients complint les mesures higièniques necessàries. De moment, Son Sant Jordi només oferirà 6 habitacions i les zones comunes es trobaran restringides.

“Ho feim amb l’ ánim de fer poble i ajudar a que tot aixo rodi de nou i esperam prende les mesures perqeu no hi hagi rebots. Es una cadena que entre tots , pensam l’ hem de fer roda , poc a poc, per donar confiança”

Jaume Salas

Són temps complicats i de certa incertesa per a un sector que s’ha vist especialment afectat, però que confia a adaptar-se, al més aviat possible, a aquesta nova normalitat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button