Municipi
Destacat

Reinicia’t amb Som Pollença!

Amb l’inici del pla de desescalada, és el moment de reprendre l’activitat empresarial. Però, quina és la millor manera de publicitar el teu negoci? Com ho pots fer per recordar a la gent que estàs obert i que el teu producte és de qualitat? Que ara, més que mai, és hora de consumir productes i serveis locals? Idò apostant pels mitjans de comunicació d’aquí. Adhereix-te a la campanya “Reinicia’t” de Som Pollença!

Fes que el teu negoci agafi més força que abans i surti amb més facilitats d’aquesta crisi que just acaba de començar. Per ajudar-te, hem preparat una sèrie de paquets de màrqueting online perquè puguis publicitar el teu negoci a la nostra web i arribar a futurs clients. És una oferta molt flexible que aposta tant per autònoms com per petites i mitjanes empreses, així com per tots els sectors empresarials existents al municipi. S’adapten, també, a la mida de qualsevol butxaca. És necessari que, entre tots, donem una empenta per reactivar l’economia local. Per això, Reinicia’t amb nosaltres!

Amb quines garanties han d’obrir?

Des d’avui, els locals de fins a 400 metres poden apujar les persianes i permetre l’entrada de clients. Però ho han de fer amb unes garanties concretes, independentment de si ofereixen serveis o productes.

Pel que fa als locals que ofereixen serveis, com ara les perruqueries o les estètiques, només poden atendre si s’ha demanat cita prèvia. Així mateix, cada treballador només pot estar amb un client i no pot anar alternant com feien fins llavors. També estan obligats a reservar una franja horària per les persones majors de 65 anys (de 10’00 a 12’00 i de 19’00 a 20’00).

Als locals on es vengui roba, calçat o productes diversos tampoc poden obrir amb totes les llibertats. Entre altres, l’aforament és limitat. A més a més, si tenen provadors i la gent es pot provar els seus productes, estan obligats a desinfectar-ho després de cada ús. També és destacable que els seus dependents i treballadors rentin la roba cada dia i a més de 60 graus.

Ambdós tipus negocis hauran de disposar de gel hidroalcohòlic perquè la gent es pugui desinfectar abans d’entrar. És rellevant destacar que si no es pot mantenir la distància de 2 metres dins els locals, tant clients com treballadors estan obligats a utilitzar guants i mascaretes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button