Som Pollença és la proximitat.

La professionalitat, el rigor i la constància han convertit Som Pollença en un mitjà de comunicació de referència informativa i que ha assolit uns altíssims nivells de fidelitat per part dels seus lectors.

Endemés, Som Pollença es la plataforma més efectiva per impulsar o promocionar qualsevol iniciativa empresarial. Gracies a l´activitat del nostre equip de RRSS y comunicació, la plataforma té una mitja de 45mil visites mensuals.

Som Pollença conta amb una gran repercussió a les xarxes socials

Els avantatges de la publicitat a internet

Les últimes dades indiquen que els mitjans digitals s’emporten el 18,3% del total de la inversió en comunicació d’Espanya, convertint-se així en l’únic mitjà que augmenta la inversió respecte a l’any anterior. És evident que gran part d’aquestes inversions les fan grans multinacionals però això no vol dir que Internet no estigui a l’abast de les pimes i les petites empreses

Augmenta la visibilitat del teu negoci

Internet és el mitjà més eficaç i ho demostren tots els estudis comercials. Per tant, és una excel·lent eina per millorar, de manera molt rendible, les variables de màrqueting com vendes o imatge.

Internet davant d’altres mitjans convencionals té la capacitat d’arribar al públic objectiu desitjat. A més aquest mitjà ja és part essencial en la vida de molts consumidors, la qual cosa ens incentiva a tenir la presencia allà.

La publicitat a Internet millora el record i accelera la difusió del missatge publicitari. Les possibilitats del mitja online permeten potenciar la marca i mostrar les característiques d’aquesta.

Capacitat de seguiment i anàlisi en temps real: l’anunciant té la capacitat d’obtenir resultats a curt termini ja que pot supervisar la campanya en temps real i reaccionar davant la mateixa.

La crisi sanitària va canviar les regles del joc. La presència de les empreses a internet s’ha convertit en un fet extremadament necessari per la supervivència.

Ara més que mai els mitjans de comunicació i les xarxes socials estan al front de qualsevol tipus de desenvolupament.


Emplaçaments i tarifes publicitaries 2022

Click per ampliar
Els preus son per periodes mensuals

Agenda Cultural

Incloure un esdeveniment a la nostra agenda cultural i promocionar-lo a les nostres xarxes socials i cobertura informativa te un cost de 180€

Guia Comercial

La guia ofereix una selecció de empreses del municipi dividits per sectors.

Contem amb el publireportatge on mostrem imatges i informació rellevant sobre el seu negoci per realçar els seus productes i serveis.

El publireportatge l’indexem a Google i altres cercadors perquè realment faci les funcions de pàgina web i els usuaris puguin trobar la seva empresa amb una simple cerca.

Tarifes Guia Comercial

Condicions de contractació

  • El material fotogràfic i text de la inserció de publicitat es lliurarà amb un mínim de 72 hores abans de la seva data de publicació, excepte si aquesta és dilluns, i en aquest cas hauran d’estar en poder del Som Pollença el dimecres anterior.
  • Formats acptados: jpg, gif, gif animat, png.
  • Els canvis en un ‘banner’, la substitució o qualsevol altra modificació de la publicitat original a publicar s’ha de comunicar al Diari amb un mínim de 48 hores d’antelació, Els canvis d’imatges són gratuïts
  • Els enllaços a articles patrocinats i notes de premsa tindran una durada d’un any.

Informa’t sense compromís escrivint a: comercial@balearslive.com o telefonant al +34 622 10 02 01

Back to top button
X