La vocació de Som Pollença és la proximitat i per això la informació local i comarcal és prioritària.

La professionalitat, el rigor i la constància han convertit Som Pollença en un mitjà de comunicació de referència informativa i que ha assolit uns altíssims nivells de fidelitat per part dels seus lectors. més de 120.000 visites durant el passat més d’agost converteix la plataforma amb la més efectiva per impulsar o promocionar qualsevol iniciativa empresarial

Els avantatges de la publicitat a internet

La massiva i ràpida introducció d’internet i el seu ús gairebé ininterromput per pràcticament tothom, sobretot arran de la generalització dels telèfons mòbils amb connexió a internet l’ha convertit en el mitjà de comunicació per excel·lència. Les últimes dades indiquen que els mitjans digitals s’emporten el 18,3% del total de la inversió en comunicació d’Espanya, convertint-se així en l’únic mitjà que augmenta la inversió respecte a l’any anterior. És evident que gran part d’aquestes inversions les fan grans multinacionals però això no vol dir que Internet no estigui a l’abast de les pimes i les petites empreses.

Augmenta la visibilitat del teu negoci..

Internet és el mitjà més eficaç i ho demostren tots els estudis comercials. Per tant és un excel·lent mitjà per millorar de manera molt rendible les variables de màrqueting (notorietat, intenció de compra etc ..)

Internet davant d’altres mitjans convencionals té la capacitat d’arribar al públic objectiu desitjat de forma correcte. A més aquest mitjà ja és part essencial en la vida de molts consumidors, la qual cosa permet acostar-nos a ells de manera no intrusiva.

La publicitat a Internet millora el record i accelera la difusió del missatge publicitari. Les possibilitats del mitja online permeten potenciar la marca i mostrar característiques d’aquesta, que sense la interactivitat pròpia del mitjà no es podrien percebre.

Capacitat de seguiment i anàlisi en temps real: l’anunciant té la capacitat d’obtenir resultats a curt termini ja que pot supervisar la campanya en temps real i reaccionar davant la mateixa gràcies a la flexibilitat que aporta un mitjà com Internet.

Emplaçaments i tarifes publicitaries per PIMES

Emplaçaments i tarifes publicitaries per institucions publiques

Agenda Cultural

Incloure un esdeveniment a la nostra agenda cultural i promocionar-lo a les nostres xarxes socials i cobertura informativa te un cost de 180€

Guia Comercial

La guia comercial vol ser un referent per a qualsevol lector que necessiti els serveis de les empreses del municipi.

Accedint a la guia obtenim una selecció de sectors empresarials del municipi, I dins de cada sector s’accedeix directament a la seva empresa i al publireportage del seu negoci.

El publireportage és una pàgina dins d’aquesta web on muntem amb imatges i informacion rellevant sobre el seu negoci per realçar els seus productes i serveis.

El publireportage l’indexem a google i altres cercadors perquè realment faci les funcions de pàgina web i els usuaris puguin trobar la seva empresa amb una simple cerca.

Tarifas Guia Comercial

Condicions de contractació

  • El material fotogràfic i text de la inserció de publicitat es lliurarà amb un mínim de 72 hores abans de la seva data de publicació, excepte si aquesta és dilluns, i en aquest cas hauran d’estar en poder del Som Pollença el dimecres anterior.
  • Formats acptados: jpg, gif, gif animat, png.
  • Els canvis en un ‘banner’, la substitució o qualsevol altra modificació de la publicitat original a publicar s’ha de comunicar al Diari amb un mínim de 48 hores d’antelació, Els canvis d’imatges són gratuïts
  • Els enllaços a articles patrocinats i notes de premsa tindran una durada d’un any.

informa’t sense compromís escrivint a: comercial@balearslive.com o telefonant al +34 622 100 201

Back to top button
X