CulturaMunicipi

Coneixes Pollença al 100%? Posa’t a prova amb el Trivial

Tractarà temes diversos, com ara la toponímia, la història o els esports

Et consideres un bon pollencí o pollencina? Descobreix-ho amb el Trivial que han organitzat des del Punt Jove! Posa’t a prova amb les preguntes que et llançaran demà a les 18’00 h des del seu perfil de Facebook. El regidor de joventut, Mateu Soler, ens explica que l’enquesta ha estat ideada per persones que treballen a la biblioteca i al museu. També, però, hi han col·laborat particulars experts en toponímia, esports, història, festes i molt més.

Els participants es poden inscriure individualment o en grup i tenen dues hores per respondre a totes les preguntes del Trivial Pollencí. Soler també destaca que n’hi ha que són molt fàcils, però d’altres que requeriran d’una mica de recerca degut a la seva complexitat. Amb tot això, a les 20’00 h hauran d’haver presentat el formulari complet.

Una vegada tot acabat i el recompte fet, es publicaran els tres primers classificats. A ells se’ls hi donarà un petit distintiu.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close
X