Municipi

I tu, què en penses de la ràdio?

Ràdio Pollença vol saber l'opinió que tenen els seus oients sobre el mitjà amb motiu d'aquesta celebració

Dijous 13 és el Dia Mundial de la Ràdio, un dels mitjans de comunicació que més anys porta informant-nos i entretenint-nos. Però el feedback amb els oients, a vegades, es fa complicat. Per això, Ràdio Pollença vol saber què en pensau i us convida a què compartiu amb ells la vostra experiència.

Enviar-lis un àudio de whatsapp amb la vostra opinió. També podeu contestar les preguntes orientatitives que ells llancen, com per exemple que és el que més us agrada de la ràdio, on l’escoltau o què hi trobes a faltar.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X