MunicipiPollença
Destacat

Pollença ja està acreditada com un dels pobles més bells

També s'ha promocionat el municipi com un destí de turisme cultural i familiar a FITUR

Avui migdia, Tomeu Cifre ha recollit el certificat que acredita Pollença com un dels pobles més bells de l’Estat. Ho ha fet a FITUR en un breu acte on també hi han assistit els representants dels altres tretze pobles guardonats amb la distinció. L’esdeveniment ha estat presentat pel president de l’associació Los Pueblos más Bonitos de España i conclòs per Teresa Ribera, vicepresidenta de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, a les parades de SETUR i Turespaña.

A més a més de presentar les catorze noves incorporacions a la seva llista, l’associació ha donat a conèixer la Guia 2020. Així com també han projectat un vídeo per publicitar-los.

Promoció de Pollença com a destí turístic

El batle municipal i la regidora de turisme, Maria Buades, han aprofitat l’ocasió per promocionar Pollença com a destí turístic. Un lloc amb una oferta nàutica, cultural, de senderisme i de sol i platja única a Mallorca. Confien en què esdevengui un destí referent en turisme cultural i familiar.

Maria Buades – Regidora de Turisme

Així mateix, Tomeu Cifre espera que la quebra del gegant Thomas Cook no afecti a la temporada turística del municipi. I més ara, que Pollença està acreditada com un dels pobles més bells de l’Estat. Certificat que suposa un valor afegit i de qualitat.


Notícies relacionades

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button