Municipi

El gall torna a ser protagonista per Sant Antoni

Alternativa i Podem denunciaran a l'Ajuntament de Pollença si actuen fora de la legalitat per Sant Antoni

La polèmica de si el dia de Sant Antoni hi haurà gall viu, o no, torna a estar damunt la taula. Després que Miquel Àngel March no el penjàs quan ell era el batle, la controvèrsia està servida. Tot i que Josep Pons, regidor de festes, assegura que actuarà dins el marc de la legalitat, els partits a l’oposició no ho veuen tan clar. Per això, Podem Pollença i Alternativa han fet públiques les seves posicions. Els dos partits municipals han anunciat que si Tomeu Cifre incompleix la llei i penja el gall al cim del pi, “hi haurà denúncia”. Han fet aquesta crítica després de interpretar que la intenció de l’equip de govern és tornar a posar l’animal viu a 21’5 metres d’alçada.

Així mateix, les formacions liderades per Michael Muller i Marina Llobera han aprofitat l’escrit per denunciar, també, l’alçada del pi. Fa dos anys que es va establir un màxim de 20 metres per garantir la seguretat. Enguany en torna a fer 21,5.

https://www.facebook.com/634646613282045/posts/2697175553695797/?d=n
https://www.facebook.com/alternativaxpollenca/posts/2503376633106043
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button