Municipi

El gall torna a ser protagonista per Sant Antoni

Alternativa i Podem denunciaran a l'Ajuntament de Pollença si actuen fora de la legalitat per Sant Antoni

La polèmica de si el dia de Sant Antoni hi haurà gall viu, o no, torna a estar damunt la taula. Després que Miquel Àngel March no el penjàs quan ell era el batle, la controvèrsia està servida. Tot i que Josep Pons, regidor de festes, assegura que actuarà dins el marc de la legalitat, els partits a l’oposició no ho veuen tan clar. Per això, Podem Pollença i Alternativa han fet públiques les seves posicions. Els dos partits municipals han anunciat que si Tomeu Cifre incompleix la llei i penja el gall al cim del pi, “hi haurà denúncia”. Han fet aquesta crítica després de interpretar que la intenció de l’equip de govern és tornar a posar l’animal viu a 21’5 metres d’alçada.

Així mateix, les formacions liderades per Michael Muller i Marina Llobera han aprofitat l’escrit per denunciar, també, l’alçada del pi. Fa dos anys que es va establir un màxim de 20 metres per garantir la seguretat. Enguany en torna a fer 21,5.

Per molta incògnita que es vulgui mantenir (el qual és totalment innecessari), no pensem que l'actual equip de Govern, i…

Gepostet von Podem Pollença am Freitag, 10. Januar 2020

No entenem la necessitat d' ajustar tant la llargària del pi posant en risc a la gent. Sembla que el populisme pesa…

Gepostet von Alternativa Per Pollença am Donnerstag, 9. Januar 2020
Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X