MunicipiSuccessos
Destacat

Incendi a la nau de Bongrup al polígon de Pollença

El material de fontaneria que hi havia a l'interior no s'ha vist afectat per les flames

La nau de Bongrup situada al polígon de Pollença s’ha incendiat avui migdia per causes encara desconegudes. Les flames han cremat tot el material que hi havia a l’exterior i han fet malbé a l’estructura del magatzem. Per sort, però, el foc no ha penetrat a l’interior i tot el material de fontaneria que s’hi acumulava no s’ha vist afectat.

Dues dotacions dels bombers, provinents del parc d’Alcúdia, s’han traslladat fins al lloc dels fets després de rebre l’avís. Per extingir l’incendi de la nau de Bongrup han tardat, aproximadament, una hora.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X