MunicipiPollença

Quatre bústies reials arreu de Pollença

Divendres arribarà el pregoner per recollir les cartes dels nins i nines

Arreu de Pollença s’han col·locat quatre bústies reials perquè tots aquells que vulguin hi puguin dipositar la carta pels Reis d’Orient. Tenen temps fins demà horabaixa, moment en què el pregoner farà una ruta per saludar als infants i recollir, també, la llista de desitjos. Les poden trobar al Convent, a la plaça de Ca les Monneres, a Sant Jordi i a la Plaça Major.

El pregoner és un dels patges de Ses Majestats, i arribarà al municipi a partir de les 17,30 h. Recorrerà Pollença en galera i acompanyat de la banda de cornetes. Arribarà pel Convent i acabarà la ruta a la plaça. A cada un dels llocs on estan col·locades les bústies reials, el personatge d’Orient xerrarà amb els nins i nines i els hi farà un discurs emocionant, màgic i il·lusionant.

Aquest 2020 és el primer any que s’han posat bústies a Pollença. Ara bé, com fins ara, els infants també podram emtregar les seves cartes al patge mà a mà.

Al Port, els patges ja han recollit les cartes

Els nins i les nines del Port de Pollença han pogut entregar en mà les seves cartes als patges reials. Els ajudants dels Reis d’Orient han arribat avui horabaixa amb cavalls i acompanyats d’un llarg seguici.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button