Esports

Medalles i un feliç cap de setmana per a l'equip de Bàdminton de Pollença

L'equip es desplaçà el dissabte a Menorca per disputar el primer Torneig de l'any

El Club de Bàdminton de Pollença viatjà a Ciutadella (Menorca) aquest passat cap de setmana per a disputar el seu primer torneig de la temporada. I no els va anar gens malament!

Tres medalles de bronze i l’alegria de conviure en equip a l’illa veïna emporten a casa la bossa plena de Ciutadella.

El Club de Bàdminton de Pollença acostuma a obtenir bons resultats als torneigs, amb grans competidors i l’experiència dels veterans de les sevs files. Però aquest cop, milorant els resultats de l’any passat, tornen a casa amb la moral ben carregada per enfrontar nos reptes. En paraules del seu president:

El passa’t Diumengue 16 de Març una àmplia representació de l’equip de Bàdminton Pollença ens vàrem desplaçar a l’illa de Menorca, més concretament a Ciudadella, a disputar el nostre primer TTR de l’any. Va esser un dia molt maco i molt llarg que començàrem molt prest: a les 06,00 del matí per agafar el Barco de les 08,00 cap a Ciudadella. Un total de 141 jugadors de les 4 Illes es donàren cita al pavelló de Ciudadella en el que va ésser una llarga i intensa jornada de Bàdminton, que acabà molt satisfactòriament pels nostres súper veterans.

Primer, destacar el tercer lloc de na Francis q caigué a les semifinals davant la guanyadora del torneig la calvianera Ana (actual número 1 d’ Espanya en la seva categoria). N’ Estannia i N’ Anna varen caure a quarts de final davant les seves respectives finals amb uns partits molt bonics de veure.

Les dobles femenines col·lapsaren els partits de classificació però na Francis i na Laura no vàren poder doblegar a les Menorquines, que jugaven a casa i varen caure per un ajustadisim 25-23 i 21-16 en un partit molt vibrant. Per tant, medalla de bronze per les pollencines. Per la seva banda N, Anna i Na Estannia varen caure novament davant les guanyadores del torneig les calvianeres Ana i Cristina.

Pel que fa als mixtes, un total de 21 inscripcions (42 persones) va fer que la competició s’ allargués moltíssim i el més destacat fou la medalla de bronze de’n Kang i Na Laura, que amb molt d’esforç arribàren a les semifinals, on fóren derrotats pels campions del torneig: els menorquins número 1 del rànquing Juanico i Síntes.

També fou destacable l’actuació de’n Ray, el més veterà dels jugadors amb 70 anys que juga els dobles masculins amb en David de Calvià i en Nico que, tot i l’esforç va tenir mala sort amb els seus quadres respectius.

Tot plegat 3 medalles de bronze per l equip de pollença q se’n va de Ciudadella amb la moral molt alta i preparats per el pròxim 20 de Abril a terres mallorquines.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button