EsportsMunicipi

Èxit de Pollença en el Campionat Senior de les Illes Balears de Badminton

Els representants del municipi aconsegueixen destacades actuacions en el torneig regional, demostrant el seu talent i compromísen la jornada disputada a Eivissa

El passat dissabte 18 de febrer, fou un dia de celebració després dels impressionants resultats obtinguts per part del Club Bàdminton Pollença en el Campionat Senior de les Illes Balears.

Des de les 5:00 del matí d’aquest diumenge, un grup d’entusiastes esportistes, incloent-hi Ray, Katarina, Anna, Khang i Nicolas, s’han enfrontat a una intensa jornada de competició a Eivissa. Aquest torneig, considerat el més important de l’any per a la comunitat autònoma, ha vist l’excel·lent participació dels representants del municipi de Pollença.

Les heroïnes del dia són, sens dubte, Na Anna i Na Katarina, que han arribat a la final del Dobles Femení amb una actuació excepcional. Tot i haver posat tot el seu esforç, han hagut de conformar-se amb una merescuda medalla de plata, ja que la victòria finalment ha quedat en mans de les ferotges competidores de Porto Cristo.

En la categoria de Dobles Masculins, la lluita ha estat intensa, i tot i els esforços de Khang i Nicolas, han quedat a un pas del podi, obtenint la quarta posició.

Pel que fa a la competició individual femenina, la pollencina d’origen eslovac, Anna, s’ha alçat amb la medalla de bronze, en una competició dominada, un cop més, per Porto Cristo.

Finalment, en la categoria de Dobles Mixtes, la sort no ha estat del costat dels representants de Pollença, que han quedat en segona posició en les dues rondes finals, sense poder accedir a la gran final que s’ha disputat a Menorca.

“Ha estat un dia fantàstic, amb un ambient encomiable, i els esportistes han gaudit al màxim de l’experiència”,

explica Marc Monzonis, president del Club Bàdminton Pollença.

A partir del dimarts, començaran els entrenaments per a la propera cita, que tindrà lloc el 16 de març a Menorca, continuant així amb la positiva trajectòria per al poble de Pollença i l’illa de Mallorca

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button