Esports

Dos jugadors del Bàsquet Pollença, líders en anotació a lliga Inter-Illes

L'equip Inter-Illes del Bàsquet Pollença sols porta dos partits, però trepitja fort en una lliga on tots els jugadors de l'equip són debutants

Enguany el C.B Pollença gaudeix d’haver fet una passa envant més en els èxits del club. Per fi ha retornat un equip sènior al bàsquet Inter-Illes.

Després de l’ascens de l’any passat aconseguit per l’equip sub-23, aquest any el Bàsquet Pollença ha aconeguit armar-se de grans jugadors i del pressupost necessari per viatjar a les Illes veïnes a disputar la lliga Escribano.

I de moment, tot i portar sols dos partits disputats (una victòria i una derrota), el seu joc i els seus jugadors ja demostren el seu potencial.

En Marc Gustràn i en Tomeu Llobera es troben al pòdium d’anotadors de la lliga en segon i tercer lloc. Però és que sols els supera un jugador qui no es qualsevol: Nacho Martín.

Jose Ignacio Martín ha sigut un jugador amb una trajectòria de formació i professional a la que pocs privilegiats poden arribar. Ha jugat a la lliga ACB 352 partits i logrà amb la selecció sub-20 la medalla de plata a l’europeu de bàsquet del 2002. Ara, en aquesta lliga balear i als seus 40 anys, el segueixen dos pollencins ben jovenets. Perquè no sols el seu mèrit és estar a aquest top-3 d’anotació perseguint a l’estrella de la lliga, sinó que els dos jugadors del bàsquet Pollença són encara de categoria ‘júnior’.

Nascuts al 2006, el pivot (Gustràn) i el base (Llobera) ténen encara molt bàsquet per davant. Però no deixa de ser un orgull per al seu club i per Pollença que estiguin ajudant al seu equip a aconseguir nous èxits a banda de guanyar-se amb mèrit un lloc als més valuosos de la lliga.

L’equip sènior Inter-Illes del Bàsquet Pollença trepitja fort a una lliga on ha guanyat el primer partit per sis punts, i ha perdut el segon com a visitant pels mateixos punts. La perspectiva de futur és bona després del bon joc d’aquests dos partits en una lliga on estàn debutant. Que tinguin sort!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button