Esports

Derbi Futbol 7: M.Collins-Marbres Cuixac vs Bar La Bodeguita

El partit serà demà, divendres 29 d'octubre, a les 21h al Poliesportiu de Pollença

Demà, 29 d’octubre, a les 21h tendrà lloc l’esperat encontre entre dos dels tres equips de Futbol 7 d’Empreses del municipi: M.Collins-Marbres Cuixac i Bar La Bodeguita, al Camp Municipal de Pollença.

Bar La Bodeguita, per la seva part, es troba en cinquena posició amb un total de 12 punts, havent guanyant tres dels sis partits que porten al llarg de la temporada.

Pel que fa a M.Collins-Marbres Cuixac, ocupa cinc posicions per davall de l’anterior equip, essent els dècims amb un total de 7 punts. Tot i així, s’ha de tenir en compte que només han jugat 5 partits de les sis jornades que porten, ja que tenen un partit ajornat.

Venim d’una mala ratxa de resultats però amb moltes ganes de guanyar el primer partit a casa i ho donarem tot perquè així sigui

Entrenador de M.Collins-Marbres Cuixac

Cal destacar que ambdós equips compten amb jugadors que es troben en el raquing de màxims golejadors: el primer lloc l’ocupa Juan Luis Linares, de Bar La Bodeguita, amb un total d’onze gols, mentre que en el cas de M.Collins-Marbres Cuixac, és el jugador Raúl Mora, en quart lloc, amb un total de sis gols.

El partit es podrà seguir en directe pel perfil de Facebook de l’AIDEB Competiciones, tot i que anar al Poliesportiu de Pollença a animar als equips sempre serà la millor opció!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button