Municipi

L’única dona que treballava a EMSER els posa una denúncia per presumpta discriminació masclista

Van rescindir-li el contracte durant el període de prova

L’única operària en la plantilla de 30 homes que s’encarreguen de la recollida de residus al nostre municipi ha denunciat a l’Ajuntament i a EMSER per una presumpta discriminació masclista durant el període de prova.

Tot i que havia passat amb èxit les proves físiques per tal de poder accedir a aquest lloc de feina, l’empresa va rescindir-li el contracte durant el temps de prova, al·legant que no tenia prou força com per alçar un contenidor, lo qual la afectada defineix com a discriminació masclista. Per si no fos suficient, l’operari que ara l’ha substituïda no va passar la prova de força durant les proves de selecció.

És per això que la treballadora, amb el recolzament dels representants legals dels treballadors de l’empresa, ha dut l’Ajuntament davant el jutge per tal de fer tot el possible per eliminar la desigualtat de gènere, en aquest cas, en l’àmbit laboral.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X