Municipi

Tardeo per La Fira a Can Escarrintxo

Et contam tots els detalls d'aquesta Fira 2021

El que molts joves del poble esperaven de cara a aquesta Fira 2021 finalment ja és un fet. I és que després d’un any i mig limitats per les restriccions de la pandèmia, poc a poc pareix que tot torna a la normalitat i podem tornar a fer festa com ens agrada a tots: de drets, ballant, cantant i estant amb els amics. Això si, fent ús de la mascareta!

És per això que l’Àrea de Joventut, de la mà dels dj’s pollencins, Tocats d’Ala, han organitzat un tardeo a Can Escarrintxo pel proper dissabte, 13 de novembre, després del Concurs de Paelles.

Amb un cartell ben complet, actuaran diferents grups i dj’s del municipi i de la resta de l’illa: Cristian Mir, Ramon Perelló i Bestard dj’s, Enrockats, Biel Castell i Tocats d’Ala.

Les portes obriran a les 17.30h i el concert serà “de drets”, havent d’utilitzar la mascareta sempre i quan no pugui mantenir-se la distància de seguretat.

Pel que fa a les entrades, tendran un preu de 5€ i podran adquirir-se a partir de dimarts, 2 de novembre, al Club Pollença o a Vital Salut i Benestar.

Cartell de l’esdeveniment

Com serà la Fira 2021

Aquests dies s’ha presentat el programa de la Fira 2021, la qual tindrà lloc durant el cap de setmana del 12, 13 i 14 de novembre, després de dos anys des de la seva darrera edició “habitual”.

“Enfocam la Fira amb una actitud molt agosarada però també molt positiva, ja que el que volem és que vengui gent i per això hem preparat un programa molt complet, amb concursos, tallers, xerrades i presentacions que faran que hi hagi un bon ambient de fira”, ha assegurat Tomeu Cifre.

Miquel Llobeta, regidor de Comerç i Fires, per la seva part, ha explicat que “la Fira d’enguany tendrà diversos espais diferenciats amb la XXXVIII edició de la Fira d’Artesania al Claustre del Convent; un nou espai anomenat Espai XX/21, punt de divulgació dins el conjunt de la Fira d’Artesania a l’exterior del Claustre; la Plaça Major que serà un punt de trobada per al teixit empresarial i producte local amb la Cooperativa Pagesa de Pollença; i les atraccions infantils situades a l’Avinguda de l’Argentina i Cecili Metel”.

Enguany també s’ha volgut donar un impuls a la Fira creant un lloc web per a fer-ne difusió, tant per la gent del poble com pels visitants, així com també a través de perfils a les xarxes socials, tal i com ha explicat Miquel Suau, coordinador de la Fira de Pollença.

Per altra part, també han informat que la tradicional Mostra d’Animals, a la zona del Pont Romà, quedarà suspesa enguany a causa del virus de la llengua blava que afecta al bestiar.

Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button