Esports

Resultats dels esports del cap de setmana

Pollença i Port FC, Club Bàsquet Pollença i més, a continuació

Victòries constants al Bàsquet Pollença

En aquest inici de temporada, els equips del Bàsquet Pollença no fan més que obtenir bons resultats! Una mostra d’això són les puntuacions obtingudes aquest passat cap de setmana pels equips que competien.

Debut i victòria de l’Infantil Masculí Preferent davant Sa Pobla B, en un partit jugat a casa i guanyat per 58-24.

Per altra part, el Júnior Masculí B també va guanyar dins el Club Bàsquet Nord per 52-63, destacant, sobretot, el joc dels pollencins a la segona meitat del partit.

El Júnior Masculí Especial, per la seva banda, també va aconseguir derrotar a un CB Agora Portals amb una gran defensa a partir del segon quart, lo qual els portà a assolir un 130-45.

Finalment, el Júnior Femení obtingué la seva tercera victòria tot i no haver estat un bon partit a nivell defensiu. Tot i així ja tenen una victòria més per 49-80 dins el CB Cide.

Derrota del Pollença i Port FC

La segona derrota del Pollença i Port FC arribà ahir en el partit disputat davant S’Horta dins el camp municipal del Moll. Un partit finalitzat en 0-3 que no suma cap punt pel conjunt pollencí.

Però prest tenen la propera cita! Serà demà a les 20h dins el Camp de Futbol de Ca’n Picafort.

Cartell del partit de dia 12 d’octubre// Font: @pollencaiportfc

Futbol 7

Victòria de Pa Nord-Rentacar Formentor davant un C.F. Port de Sóller F7, el qual resultà derrotat dins el seu propi camp per 0-3.

Bar La Bodeguita, per la seva part, no tingué tanta sort i va perdre per 2-4 contra AE Aficionats Consell F7 dins el Camp Municipal del Port de Pollença.

Pel que fa a M.Collins-Marbres Cuixac, no va disputar-se el partit de la quarta jornada contra el Santa Ponsa Veteranos, aplaçant-se al 25 d’octubre a les 21h al Camp Municipal de Pollença F7.

La Bodeguita
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button