MunicipiSuccessos

Ajornat un desnonament a una finca de Pollença

El desnonament s'ha ajornat fins el mes de gener

Avui al matí es tenia programat un desnonament a una finca del Camí de Can Fiol, entre la zona d’Almadrava i el camí de Ca’l Xino, però la presència d’activistes del grup Stop Desnonaments ha aconseguit evitar que la propietària es quedàs avui al carrer.

La madona de la casa, d’una seixantena d’anys i única habitant a la casa, juntament a les seves mascotes, feia uns mesos que no podia pagar la hipoteca de l’habitatge, el qual ara forma part d’un fons d’inversió, un dels quals es coneixen com a “fons voltor”. Amb aquest, ja feia tres cops que intentaven desnonar-la sense èxit.

Des de primera hora del matí, uns set o vuit activistes de la plataforma s’han mobilitzat davant la propietat on també s’hi ha desplaçat una mediadora social per negociar amb la dona, a través de la qual, finalment, s’ha aconseguit que els responsables del jutjat establissin una pròrroga de tres mesos -fins el 17 de gener- per tal de trobar una solució a la situació.

A més, Policia Local, una ambulància i nombrosos dispositius de la Guàrdia Civil, s’han apropat també al lloc dels fets per si havien de prestar servei o per si la situació es complicava i es necessitaven reforços.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X