Esports

Tres pistes de pàdel i una pista més de tennis per al Poliesportiu de Pollença

Les obres s'espera que comencin ja dins el nou any

El Poliesportiu de Pollença es vorà, en els propers mesos, immers dins un projecte d’obres per tal d’ampliar els seus serveis que, tot i que a curt termini els treballs de reforma podrien ralentir una mica l’activitat, a llarg plaç afectaran positivament a l’activitat del Poliesportiu, als seus serveis i, sobretot, afavoriran als usuaris.

Així, segons ha informat el batle a aquest mitjà, “es preveu que dins l’any nou comencin les obres per construir tres pistes de pàdel i una pista més de tennis, que es sumaria a les dues ja existents. Això es farà a les antigues pistes de bàsquet que hi ha entre la pista coberta de futbet i les pistes de tennis actuals”.

Aquest projecte municipal serà subvencionat pel Consell de Mallorca, “sobre un 50%”, ha aproximat Tomeu Cifre, el qual es vol executar dins aquest any que ve. “En aquests moments hem de fer la dotació de crèdit i després el licitarem, per tal que les obres puguin començar dins l’any nou”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button