Esports

Cap de setmana esportiu intens i exitós a Pollença

Aquests són els resultats de futbol, bàdminton i bàsquet dels darrers dies

Pollença i Port F.C, una passa més a prop de Preferent

El passat dissabte el Pollença i Port va guanyar 3 – 2 al Recreativo La Victòria en el partit d’anada del PlayOff per ascendir a la Categoria Regional Preferent. Des de Som Pollença, vàrem retransmetre el partit en col·laboració amb l’àrea d’esports de Pollença.

Josep Vives encetava la porteria contrària al minut 17 començant forts, però en tan sols minuts de diferència l’equip contrari ficava dos gols. Al minut 39, Bartomeu Riusech empatava al Recreativo i Vives posava el marcador a tres en el minut 61.

A la tornada, que es jugarà el pròxim diumenge 27 al camp municipal de la Victòria (S’indioteria), haurien de, com a mínim, empatar per poder pujar. A veure si conserven l’avantatge que van aconseguir en el partit d’anada per poder arribar a l’ascens.

El partit serà a les 20.00 hores i el podreu tornar a veure a través del nostre Facebook i canal de YouTube en directe.

Fi de temporada al Club Bàdminton Pollença

El Club de Bàdminton Pollença dona fi a la temporada amb bons resultats. En l’àmbit Espanyol, “na Zinab se situa numero 49 d’Espanya en Individual femení sub 13, na caterina assoleix el lloc 69 amb tan sols dos tornejos disputats. Pel que fa a les sub 15 n’Isabel i na Joana es situen també dins les 50 millors d’Espanya assolint el lloc numero 40 dels dobles femenins sub 15”, expliquen des del Club. Per altra banda, els veterans “estan lluitant de valent per fer-se un lloc amb el panorama nacional i en Youssef se situa 38 d’Espanya i en Miquel Àngel 53 d’Espanya; posicions molt bones donat que només han disputat dos campionats fins ara”.

Els més petits han disputat el darrer JEE ( Jocs Esportius Escolars ) de la temporada i ha anat molt bé. Tot i que han jugat amb jugadors més majors i amb més experiència que ells hem vist una evolució molt bona entre els primers jocs escolars i els darrers que hem disputat el passat cap de setmana. A més el seu entrenador Esteve a estat allà per valorar els seus progressos que ha dit “són molt bons”.

Bons resultats al Bàsquet Pollença

  • 44 – 52 Victòria del Júnior Femení SEBASTIÀ CRESPÍ CONSTRUCCIONS contra el CB La Salle.
  • 75 – 74 Derrota del Mini Masculí Especial Amador Chacón Pintura i Decoració /Xavier Nadal Traginer contra Sa Cantera.
  • 50 – 25 Victòria del Mini Femení Preferent Calm & Co contra Unió Esportiva Llosetina.

Des del Club, també expliquen el “bon partidet” del Premini Femení 2011 Celler La Parra davant Sant Josep Obrer, del Premini Femení 2012 Celler La Parra dins el Santa Monica, del Premini Masculí 2012 Xavier Nadal Traginer dins UADIS Sant Josep Obrer i Iniciació Mixte 2013 davant el Club Bàsquet Sa Pobla.

A més, el Club informa que la sel·lecció Balear Mini Femení ja està en el darrer tram de preparació cap al Campionat d’Espanya de la pròxima setmana baix la batuta de la sel·leccionadora Ana Polo i amb la jugadora pollencina Aina Sastre. Animen a que esteu pendents de les xarxes socials de Bàsquet Pollença per seguir tot el que succeixi a San Fernando.

Júnior Femení SEBASTIÀ CRESPÍ CONSTRUCCIONS celebrant la victòria
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Consulteu també
Close
Back to top button
X