Esports

Judo, bàdminton i pesca: Les victòries i novetats esportives de Pollença

Consulta els resultats i les fotografies d'algunes de les competicions cel·lebrades aquest cap de setmana

Arriba el dilluns amb les notícies més destacades de l’àmbit esportiu pollencí. Un cap de setmana de competicions on els pollencins han demostrat la seva habilitat i la prèvia dels esdeveniments més propers del judo, bàdminton i pesca:

Els pollencins destaquen al Campionat Balear Junior

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Sineu el Campionat Balear Junior de Judo on els quatre participants del club Mallorca Nord Judo han destacat amb els següents resultats: Marc Crespí i David Huelva amb un segon lloc i Xavier Cifre amb un tercer. L’esportista David Huelva ja va aconseguir el passat dissabte 8 de maig, la possibilitat de representar les illes al Campionat d’Espanya.

Per una altra banda, el proper dia 6 de juny es celebrarà el III Memorial Feliu Portella a Pollença; on es recordarà i agrairà al que va ser mestre de Mallorca Nord Judo. Una competició que es centra en la millora de la tècnica i de la competició a les portes dels campionats.

Una altra gran jornada del bàdminton pollencí

Doble competició de bàdminton aquest passat cap de setmana. El dissabte 22 el més petits tenien una cita amb la VIII Jornada dels Jocs Esportius Escolars de Mallorca on es va deixar bona mostra de l’entrenament de les futures promeses. Per part dels més petits, categoria sub-11, David (plata) i Carles (or) es disputaren la final. A semifinals, Esteve aconseguí la medalla de bronze contra Maxim.

A la competició femenina, les jugadores varen haver d’enfrontar-se a rivals més grans que elles a causa de la manca de competidores de categoria sub-13 però demostraren la seva lluita i qualitat. Zinab aconseguí arribar a semifinals i es va fer amb la medalla de bronze contra Noèlia.

Així mateix, Maya en el seu primer campionat, amb Adam, Caterina i Pau conformaren l’equip del Bàdminton Pollença i els majors varen disputar el campionat de l’Associació 31 de maig, en el que es poguè gaudir de partits intensos i espectaculars. La victòria final va recaure en el tàndem format per Tomeu i Josep, que no varen cedir ni un sol punt.

La setmana que ve, el club prepara un dels tornejos més importants de l’any i es desplaça a Palma per disputar el TTR CIDE amb jugadors de totes les Balears.

La Copa d’Espanya de Pesca d’altura es celebrarà entre el 10 i 12 de juny a Pollença

El Reial Club Nàutic Port de Pollença (RCNPP) juntament amb el suport de la Federació Espanyola de Pesca i Casting organitza la catorzena edició de la Copa d’Espanya de Pesca d’Altura Curricán, que tendrà lloc entre els dies 10 i 12 de juny de 2021 a aigües de la Badia de Pollença. Aquesta competició és apta per puntuar al Mundial 2022.

La competició es regirà pel protocol COVID-19 pertinent i deixa obert el període d’inscripció, que es pot dur a terme a través del club. Els socis pagaràn un preu de 45€.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button