Esports

Diumenge es celebrarà el III Memorial Feliu Portella

Hi participaran 21 cadets i 28 infantils, entre els quals hi haurà 9 i 7 pollencins, respectivament

Tal i com vam avançar fa unes setmanes a Som Pollença, el proper diumenge, 6 de juny, a les 10h tendrà lloc el III Memorial Feliu Portella, en memòria de qui fou fundador i gran sensei del club Mallorca Nord Judo per més de 25 anys.

Serà al Pavelló de Pollença i constarà d’una competició infantil i cadet que, tot i que inicialment havia de ser d’assistència obligatòria per a poder participar, després, al Campionat de Mallorca, finalment, a causa de la Covid, s’ha eliminat aquesta condició i, simplement, serà una competició més.

Hi participaran 21 cadets i 28 infantils, realitzant-ho en dos torns, primer els cadets- 15, 16 i 17 anys– i llavors els infantils- 12, 13 i 14 anys-. D’entre els participants, 9 cadets i 7 infantils, són pollencins.

Pel que fa a l’aforament, cada competidor podrà dur dues persones d’acompanyats, com a públic, i amb les places sobrants, el club ha decidit convidar a 30 persones, entre elles, aquells que foren propers a l’homenatjat o persones actives en l’entorn del club, ara i en el passat.

Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X