Esports

Repàs dels resultats esportius del cap de setmana a Pollença

Es disputa al Moll el Campionat d'Escacs Individual de Mallorca

Bàsquet

Cap de setmana espectacular per al Bàsquet Pollença amb moltes victòries obtingudes.

L’Infantil Femení Preferent 2007 anota una nova victòria davant Sa Pobla BC, en un partit finalitzat en 88-38. Destaquen el treball de les jugadores insistint en la defensa i ràpid atac del joc.

Per la seva part, aquest cap de setmana ha estat el debut de l’Infantil Masculí Especial, que no ho ha pogut fer de millor manera que guanyant per 60-75 també dins Sa Pobla BC.

En relació a l’Infantil Masculí Preferent, l’equip ha aconseguit la primera victòria de la temporada i ha estat jugant a casa contra el Club Bàsquet Nord, guanyant per 59-48. Tot i haver començat la primera part amb mal peu, a la tornada del descans ho va fer amb més ganes i encert, lo qual els va conduir a la victòria final.

L’Infantil Femení Especial 2008 va caure davant un competitiu CB Santa Maria per 72-44. Destaquen la falta d’intensitat per part de les jugadores i la regularitat en el joc, tot i que en els darrers dos quarts l’equip va millorar en atac i defensa, veient-se així jugades interessants a la pista.

L’Infantil Femení Especial 2007, per la seva part, va vèncer dins el CB Montuïri per 50-83, destacant que, tot i la dificultat del principi d’atacar, finalment s’aconseguiren fer 83 punts.

En relació al Cadet Masculí Preferent, va obtenir també un bon resultat en el partit disputat dins CB Consell i finalitzat en 41-70.

Victòria també per al Cadet Masculí Especial contra el CB Andratx, jugat a casa i guanyat per 85-42. Resaltar la forta defensa duta a terme pels jugadors davant l’atac dels contraris.

Gran partit també el del Cadet Femení amb un marcador excel·lent dins la pista de Madre Alberta, on aconseguiren una victòria més que merescuda per 37-103. Molt bon atac i intensitat en la defensa. L’equip segueix invicte aquesta temporada.

Futbol

El primer equip del Pollença i Port FC va perdre davant Son Sardina en el partit de tornada que es jugava en camp dels contraris. El partit finalitzà en un 3-1, gol dels pollencins marcat per Joan Toni.

Escacs

Aquest cap de setmana el Port de Pollença ha acollit el Campionat d’Escacs Individual de Mallorca. Enguany es disputaran només 5 rondes enlloc de 8 i només haurà ascensos i no descensos.

En referència a la situació dels pollencins, Toni Marcos Pons Escanellas lidera la categoria de Tercera, essent ja de Segona. Per altra part, Miquel Sastre, de Segona, no ha tengut el seu millor torneig i no està aconseguint estar tan a dalt com altres anys. Maxence Augier, està a Tercera dins el grup dels 9 jugadors que lluiten per les 4 places d’ascens.

Font: Club Escacs Pollença
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button