Esports

Resultats esportius del cap de setmana a Pollença

Aquests són els resultats obtinguts pel Club de Bàsquet i de Vòlei del municipi

Bàsquet

Cap de setmana agredolç per al Club Bàsquet Pollença, on alguns dels seus equips han obtingut victòries però també ha hagut derrotes, en una setmana complicada pel club després d’haver-se detectat un positiu per Covid19.

Així l’Infantil Femení Especial 2007, va aconseguir una nova victòria dins la pista del Bàsquet Manacor, on asseguren haver competit a bon nivell però que encara s’ha de treballar per arribar a estar al 100%. Ho podran fer aquestes dues pròximes setmanes que els queden fins al pròxim partit.

Pel que fa a l’Infantil Masculí Preferent, no obtingueren tan bons resultats, ja que acabaren derrotats davant el CB Consell, tot i haver lluitat cada pilota i haver competit en tot moment a la pista.

En relació a l’Infantil Femení Preferent 2007, sortiren victorioses de l’enfrontament contra el CB Santa Maria, després d’un intens partit i seguint al màxim nivell en la defensa i corrent en atac.

L’Infantil Femení Especial 2008, per la seva part, va perdre dins Sa Pobla Bàsquet Club, on l’equip local es mostrà més competitiu, guanyant tots els quarts del partit.

Finalment, el Junior Masculí Promoció, tampoc va obtenir bons resultats contra La Salle, un dels millors de la categoria. Els pollencins lluitaren cada pilota però això no va ser suficient per obtenir la victòria. Ara toca treballar fort per a enfrontar-se el proper cap de setmana a casa.

Vòlei

Pel que fa al Voley CV Pollença, l’equip Femení va guanyar contra el Muro per 0-3, jugant a fora. En relació a l’equip Masculí, aquesta jornada també van competir en camp dels contraris, aquest cop dins Manacor, on van perdre 3-0.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button