Municipi

Noves places de feina per al projecte Reactiva Pollença 2020

Pollença oferirà llocs de treball dins dues de les línies d'actuació que proposa el programa

S’ha posat en marxa el Programa SOIB Reactiva a Pollença, un projecte de contratació pública a Ajuntaments i Consells Insulars per tal d’oferir llocs de feina a persones que actualment no tenen treball.

El programa distingeix 3 línies d’actuació:

  • Línia 1: dirigida a joves menors de 30 anys en atur.
  • Línia 2: dirigida a persones de 30 o més anys en atur de llarga duració.
  • Línia 3: dirigida a persones de 30 anys o més anys en atur de curta duració, afectades directament per la crisi econòmica provocada per la Covid19.

Així, l’Ajuntament de Pollença ofereix contractes de 4 mesos dins la línia 1 i la línia 3. En concret, per a la línia 1, posa a disposició: 3 places de personal de neteja, 1 plaça de treballador social, 1 plaça de oficial 1r de jardineria, 2 places d’auxiliar d’infermeria, 1 plaça de peó agrícola i 2 places d’auxiliar administratiu. Per a la línia 3, ofereix: 3 places de personal de neteja, 2 per a peó agrícola, 1 de treballadora social, 1 de personal administratiu i 2 per a oficial 1r de jardineria.

Podreu trobar els requisits per a poder ocupar aquests llocs i la informació sobre com inscriure’s a les ofertes, en el següent enllaç: https://soib.es/es/soib-reactiva/

Font: Aodl Pollença
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button