Esports

El Club Bàdminton Pollença tanca tornejos de rànquing nacional amb bones posicions

Ara, es dedicaran a preparar-se per al campionat de Balears

La Federació Espanyola de Bàdminton ja ha publicat els resultats de la setmana número 44. Els jugadors del Club Bàdminton Pollença han fet “una bona escalada de posicions”, després del TTR celebrat el passat dissabte a Palma.

Mathilde a passat a esser número 12 d’Espanya en la categoría sub 11 després d’aconseguir diverses victòries. Per altra banda, Joana no va poder disputar el dobles i només puntua en individual sub 13 quedant en posició 60 de 300 jugadors. Isabel i Jan no varen poder disputar el dobles mixtes sub 13 per falta de rivals i varen passar als dobles mixtes sub 15 (categoria en la qual jugaran a partir del pròxim mes de gener). Ells mateixos, varen sorprendre a tothom duent-se el bronze i entrant a la posició 46 amb 36 punts de rànquing una posició molt elevada per la seva entrada.

Per altra banda els individuals “no els varen anar tan bé”, segons explica el president del club, Marc Monzonis. Seguint amb els jugadors, Misael entra dins el rànquing Espanyol al lloc 55 de la categoria A1 de veterans després de la seva medalla de Plata al torneig de Palma. 

Malauradament, el club no jugarà més tornejos en l’àmbit nacional fins a la temporada que ve. Els motius són la covid i la temporada curta que viuen al bàdminton.

Encara així, el president comunica que els més petits seguiran amb els escolars de Mallorca i amb el nou entrenador. L’objectiu dels pròxims mesos serà preparar-se per al campionat de Balears que es celebrarà a Eivissa el pròxim mes d’abril. 

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X