MunicipiPollença

Tensa assemblea de la banda per l’acomiadament del director

Per ara no s'ha arribat a cap acord i està en mans del tribunal

Ahir tingué lloc l’assamblea per part de la Banda de Música de Pollença per a tractar tots els temes relacionats amb l’acomiadament del ja exdirector de la banda, Emili Vivas.

La forma unilateral en que se’l va acomiadar ha aixecat moltes crítiques, no només en els mateixos membres de la banda, que van assabentar-se de forma inadequada i no per part de la junta, si no també en els alumnes i les seves famílies que tan contents estaven amb la labor del músic.

Vivas, davant les formes i el procediment en què tot va ocórrer, no dubtà en fer una sol·licitud de mediació al tribunal, al no estar d’acord amb la decisió presa per part de la junta directiva.

A l’assamblea, assistiren tant membres de la banda, com pares dels que són menors d’edat, però també hi fou present el batle de Pollença, Tomeu Cifre, qui assegurà que “era el primer cop que assistia a una assemblea d’aquesta agrupació”. Cifre explicà que la decisió d’acomiadar a Vivas es va prendre per part de la junta fora cap suport legal i, per tant, l’Ajuntament no es podria fer càrrec d’una possible indemnització, per lo que, en cas que el tribunal d’arbitratge determinàs que Emili té dret a aquesta, serien els mateixos integrants de la junta qui haurien de respondre amb el seu patrimoni personal.

Davant el greu problema econòmic que això podria desencadenar, la junta s’ha compromès a cercar una solució amb Emili Vivas, la comunicació entre els quals, fins ara, només havia estat a través d’abogats.

Ara mateix la banda no té director i, per tant, no es poden reprendre els assaigs ni acivitats amb els mes jove de la banda, ni tampoc planificar futurs concerts. Es tracta d’una situació amarga tan pels membres de la banda com per les famílies, que es queixen de la falta de comunicació i transparència per part de la junta.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button