Salut

Salut i Afers Socials inicien formacions de treballadors de residències de gent gran

L'objectiu és que coneguin en profunditat la transmissió de la covid-19 i les mesures de seguretat i autoprotecció

Salut i Afers Socials col·laboren en la formació i capacitació de tots els treballadors de les residències de gent gran en el coneixement de la transmissió de la COVID-19. Es tracta d’un projecte impulsat per la Conselleria de Salut i Consum, la Conselleria d’Afers Socials i Esports i l’IMAS; amb l’objectiu que els treballadors coneguin en profunditat la transmissió del virus i les mesures de seguretat i autoprotecció. La formació serà impartida per Salut i finançada per Afers Socials, per mitjà d’un conveni de col·laboració entre ambdues institucions.

Aquestes sessions formatives s’han iniciat aquest matí, dia 2 d’octubre, a l’Hospital Universitari Son Espases, i es perllongaran fins dimarts, dia 6 d’octubre.

La formació s’organitza en diferents sessions i es dirigeix, d’una banda, a tots els treballadors en general i, d’una altra, als anomenats referents, que seran designats per cada un dels centres residencials en funció del nombre d’usuaris. Les persones referents seran les màximes responsables de tot allò relacionat amb la COVID-19. Rebran la formació i seran les encarregades de donar-li continuïtat dins de la residència. Es pretén, a més, que amb els coneixements adquirits puguin resoldre dubtes i assegurar que se segueixen correctament les recomanacions de prevenció i protecció.

Primer es durà a terme la formació dels referents i, una vegada finalitzi, s’establirà el calendari formatiu per a la resta de treballadors

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button