Esports

La FFIB llença una carta als joves futbolistes de Balears

La Junta directiva del Pollença i Port FC ha enviat un missatge amb positivisme als seus jugadors

La propagació de virus amb forma de COVID-19 ha afectat molt a la nostra vida en general. Ha alterat molts camps i l’esport no es queda enrere. Al món es viuen aires d’incertesa pel virus. Alguns esdeveniments esportius són reprogramats, altres cancel·lats i d’altres directament no s’atreveixen a determinar res i es troben a l’espera de veure com avança la situació. És el darrer cas en el qual es troba la Federació de Futbol de les Illes Balears.

El president de la FFIB, Miquel Bestard, s’ha dirigit a tots els jugadors federats a una carta. A aquesta, ha fet una crida a la responsabilitat als joves futbolistes. A més, ha fet referència als grans clubs de futbol, on la Covid-19 també ha arribat a jugadors professionals. D’aquesta manera, ha fet veure que no és qüestió de res més que de precaució, perquè és fàcil contagiar-se avui dia.

Des de la Junta directiva del Pollença i Port FC estan en permanent contacte amb la Federació de Futbol de les Illes Balears, per tal de poder reprendre l’activitat tot d’una se’ls autoritzi. A més, han remarcat que, quan ho facin, serà sempre donant “prioritat màxima a la salut dels jugadors i jugadores”. També han explicat a les xarxes el seu desig perquè prest es pugui anunciar l’inici de la nova temporada.

A continuació, adjuntam la carta del president Bestard:

https://www.facebook.com/fedfutbolillesbalears/posts/2823570464410346
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button