Esports

Els resultats i esdeveniments esportius d’aquesta jornada

El Rally Dijous Bo es va disputar a Pollença al llarg de dissabte

Bàsquet Pollença

Una jornada amb més victòries que derrotes pel Bàsquet Pollença. Uns dies de celebració, també, per la convocatòria de quatre jugadors per disputar el Campionat d’Espanya amb les seves respectives seleccions. Es tracta de Marina Coloma, Joana Aina Cànaves, Jaume Amengual i Nico Serra; tots ells competiran en la categoria d’infantil. Enhorabona!

Els més petits del club, nascuts entre el 2014 i el 2016 varen jugar la seva primera diada. L’escoleta Pre Bàsquet La Cortera va demostrar que a Pollença li espera un molt bon futur.

https://www.facebook.com/basquet.pollenca/posts/2945405352153711
https://www.facebook.com/basquet.pollenca/videos/576066919803884/

Només els Cadet Masculí Ca Eu Llauner van perdre, i ho van fer davant el Sant Josep Obrer. Totes les altres categories van aconseguir la victòria. Els enfrontaments van ser els següents: Cadet Femení Lo Músic Espectacle vs. CB Montuïri (89 – 49), Infantil Masculí Preferent B vs. Sa Pobla, Infantil Femení Preferent B vs. Bàsquet Pla i Infantil Masculí Especial vs. CB La Salle (67 – 50).

Club Volei Pollença

Derrota per les jugadores sènior del Volei Pollença. 2 sets a 3 contra l’Oceans Beach Club Son Ferrer, equip que els hi queda una posició més amunt a la classificació. Dissabte que ve s’enfrontaran amb l’On Fitness Algaida dins el pavelló Andreu Trobat. De ben segur, que tendran més sort.

Pollença i Port Futbol

Nova victòria pel Pollença i Port Futbol. Dissabte van vèncer per 4 gols a 0 a l’Arenal. Amb els tres punts que sumen, els pollencins escalen una posició més a la classificació, el que els hi atorga el setè lloc. Diumenge que ve juguen contra el Campanet, a veure si segueixen amb aquesta bona dinàmica.

Rally dijous bo

De divendres a diumenge es va celebrar el Rally Dijous Bo i la major part de la competició automobilística es va disputar a Pollença. Concretament, els cotxes van córrer per la carretera de Campament a Pollença i per la de Pollença a Lluc. Ho varen fer des de les 11’15 a les 16’48 del dissabte.

El primer lloc de la classificació general se’l van adjudicar David García i Guillermo Cuart, qui van completar el recorregut en 54:20 minuts pilotant un Porsche 911 GT3. El pòdium va ser completat pels equips formats per José Martínez i Jorge López, i Alberto Frau i Tomeu Más. Van creuar la línia de meta després de 54:30 minuts i 56:02 minuts respectivament.

Pel que fa a la competició de clàssics, el Renault Alpine A-110 pilotat per Francesc Manresa i Miguel Binimelis va ser el primer cotxe en arribar. Però la pole va estar molt disputada, ja que els segons en arrbar només ho feren tres segons més tard. Es tracta de l’equip format per Jaime i Enrique Carbonell. I els tercers classificats en aquesta modalitat van ser Federico Rodríguez i Biel Riera.

Renault Alpine A-110 pilotat per Francesc Manresa i Miguel Binimelis
© Carlos Moya – Renault Alpine A-110 pilotat per Francesc Manresa i Miguel Binimelis
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button