Cultura

S’inaugura nova presidència a la Fundació Rotger

La Fundació Rotger Villalonga ha elegit un nou president, que excericirà el seu nou càrrec a partir d’avui: Pere Antoni Borràs Rotger.

Formant part d’un llegat familiar, el nou president pendrà el relleu de Josep Fèlix Ferrer i Rotger i serà la veu organitzadora de la fundació per a la seva activitat i pròxims esdeveniments. Enhorabona!

A continuació, traslladam la nota de premsa emesa per la Fundació:

La Fundació Rotger Villalonga acull a Pere Antoni Borràs Rotger com a nou president de la fundació, després d’un merescut acomiadament a Josep Fèlix Ferrer i Rotger per la seva tasca durant més de 20 anys.

Aquest divendres 16 de juny, a la Sala Ignasi Rotger pren lloc l’acte de benvinguda al nou president de l’organització, a més d’una reconeguda cloenda a l’anterior president, Fèlix Ferrer. 

Pere Antoni Borràs mostra unió familiar amb la fundació, ja que la seva família ha estat present durant molts d’anys fent feina dins la fundació. A més a més, explica que vol seguir dins les activitats culturals de Pollença i reafirmar el vincle amb els més joves a través del Campament de Cala Murta, que ha estat aturat des de l’any 2014, però, el dia d’avui està en marxa la seva reobertura.

Pollença, Mallorca. 16 de juny del 2023

Sobre la fundació Rotger

La Fundació Rotger Villalonga es va fundar l’any 1979 amb l’objectiu de divulgar la figura i obra de l’escriptor Costa i Llobera, a part de protegir i compartir el seu patrimoni a Cala Murta, Pollença. Així mateix, l’organització pren lloc dins les activitats culturals del poble i presta les seves instal·lacions per allotjar exposicions, recitals o conferències.

Per a més informació

Fundació Rotger Villalonga: info@fundacionrotgervillalonga.com 

                                                  comunicaciorotgervillalonga@gmail.com 

Telèfon: 971533712

Direcció: C/ Philip Newman, 13. 07460. Pollença, Mallorca

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button