CulturaMunicipi

L’Orquestra Simfònica inaugurarà el Festival de Pollença

L’Orquestra Simfònica Illes Balears, amb Sergio Alapont com a director convidat i Kristian Bezuidenhout al piano inauguraran la 61a edició del Festival de Pollença el 6 d’agost a les 22.00 hores. El festival comptarà amb un total de set concerts que es duran a terme al Claustre del Convent de Sant Domingo de Pollença entre el 6 i el 27 d’agost. L’acte de clausura serà a càrrec de l’Orquestra Nacional d’Espanya, amb David Afkham com a director titular i Christian Tetzlaff al violí.

Aquesta 61a edició aposta per una programació molt variada enfocada tant als residents com als visitants. Un exemple és el concert familiar de dia 17 d’agost, enfocat com un encontre intergeneracional entorn de bandes sonores de pel·lícules. Com a novetat, cal destacar la iniciativa ‘El Festival per a tothom’ que consistirà en un cicle d’audicions comentades i xerrades sobre la música clàssica.

Des del 20 de juny fins al 24 de juny estarà obert el període per a la renovació d’abonaments a l’oficina del Festival de Pollença. A partir de dilluns 27 de juny es posaran a la venda les entrades dels concerts tant de forma presencial com a través del web. A més, el mateix dia del concert també es podran adquirir localitats a porta.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button