Municipi

Tornen les Estades d’Estiu

Amb l’arribada de l’estiu i amb ell de la temporada de vacances dels més petits les Estades d’Estiu 2022 ofereixen l’oportunitat als infants de 4 a 12 anys de gaudir de les seves vacances fent allò que més els hi agrada: Bicicleta, psicomotricitat, jocs aquàtics, jocs esportius, tennis, activitats d’aventura, excursions, jocs a la platja, música, reciclatge, cavalls, espai de recreació, tallers i moltes coses més.

Les activitats, que començaran el pròxim 27 de juny i podran durar fins al 2 de septembre, es realitzaran al Poliesportiu de Pollença i al CEIP Miquel Capllonch del Port de Pollença. Les estades també comptaran amb servei de guarderia i menjador. Si voleu apuntar als vostres infants, aquest dimecres 15 de juny s’obri el plaç de preinscripció a partir de les 10 hores.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button