CulturaMunicipi

Estrena del curtmetratge Teseractus

El filme mig-pollencí es va poder veure ahir a la tarda per primera vegada al Club Pollença

Teseractus o com fer front al destí quan aquest ataca a l’amor. Una historia de ciència ficció on la pròpia ciència és protagonista. Un pas a la quarta dimensió amb infinitud de desenllaços i possibilitats per a la successió de fets quotidians. Una presa de decisions que no és fàcil de jutjar. A qui salvaries tu?

A la tarda d’ahir, al Club Pollença es va estrenar el curtmetratge Teseractus, gravat al mateix municipi: la badia d’Eu Moll, la Plaça Major i els carrers del centre són alguns dels indrets que hi apareixen.

Una trobada lliure per al poble on també Angel Flete, actor pollencí, va poder presenciar l’obra per primera vegada. Juntament amb Xisco Díaz, el director mallorquí enamorat dels nostres paisatges, i Marta Ferrer, part de l’equip de producció. Els protagonistes, Ann Perelló i Xavi Núñez, no varen poder assistir, però estem segurs de que el visionat també els hi hagués encantat.

El regidor de Cultura, Josep Marquet, va fer una petita introducció mostrant el seu entusiasme cap al món al qual es dedica. Apostant per l’educació amb valors i des de l’art. El batle, Tomeu Cifre, va protagonitzar la clausura recolzant i animant a la gent jove a seguir creant i gaudint del procés. Un procés del qual també es va poder aprendre amb el vídeo “before & after” dels efectes visuals i el col·loqui posterior.

L’objectiu ara és arribar als principals festivals cinematogràfics de l’illa i, probablement, de tot el territori espanyol.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button