Cultura

El Festival de Pollença es manté fort contra la Covid19

La pròxima actuació serà el dissabte 22 d'agost amb Valentina Nafornita i Yoan Hèreau

El Festival de Pollença pot dir ben fort que ha estat un dels pocs festivals d’Espanya en mantenir la seva programació inicial i no cancel·lar-se tot i la presència de la Covid19. I és que des del primer moment, els organitzadors d’aquest esdeveniment han tingut clar que el que més importava era la seguretat dels espectadors i dels músics i, per tant, la posada en marxa de tots els protocols i mesures preventives sanitàries per evitar la propagació de la pandèmia.

D’aquesta forma, s’ha obligat a fer ús de la mascareta durant tot moment, a mantenir la distància de metre i mig amb l’altra gent, fer les entrades i sortides de forma esglaonada, a evitar portar l’entrada en paper sinó en format digital, etc. A més, evidentment, s’ha demanat que, en cas de sentir símptomes compatibles amb la Covid19 o haver mantingut contacte amb algun positiu, no s’assisteixi a l’acte.

Superat l’equador del Festival amb la pròxima actuació de Nafornita

El proper dissabte 22 d’agost a les 22h, Valentina Nafornita actuarà al Festival de Pollença amb l’acompanyament al piano del francés Yoan Hèreau. Es tracta d’una soprano que interpretarà àries de les òperes Faust de Gounod, Cavalleria Rústica de Mascagni, Pagliacci de Leoncavallo, entre altres.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button