CulturaMunicipi

Neix ProMúsics Mallorca per defensar els músics mallorquins

L'Associació de Músics de Pollença hi col·labora

ProMúsics Mallorca neix de la necessitat de veure la representació del col·lectiu de professionals de la música a Mallorca. Com ells mateixos expliquen, amb aquesta Associació pretenen aconseguir dignificar la seva professió a tots els nivells.

La reunió amb les associacions de músics illencs ha donat els primers fruits, ja que, han aconseguit que el Govern balear modifiqui la normativa publicada arran de la crisi sanitària de la COVID-19 i exclogués als músics l’ús de les màscares durant les actuacions. Una demanda feta per Promúsics Mallorca, l’Associació de Músics de Pollença, l’Associació de Músics d’Eivissa i l’Associació de Músics de Menorca.

L’Associació de Músics de Pollença i ProMúsics han acordat amb la Federació de Municipis de Mallorca, demanar als ajuntaments el compromís de respectar els pressupostos que tenien destinats a Cultura i als esdeveniments de música per enguany.

És una associació oberta i poden afiliar-se “totes les persones que tinguin com a activitat professional la música, però també aquelles que estudiïn, treballin o sentin interès sobre aquesta activitat professional”, remarquen a la seva plana web.

Aquesta iniciativa, ja compta amb el recolzament de músics com Tomeu Penya, Benjamín Habichuela o Joan Bibiloni.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X