Guia ComerçServeis

Coloma Forteza: “Les persones podem aconseguir qualsevol cosa”

Aquesta terapeuta emocional ajuda als seus pacients a desenvolupar tot el seu potencial

La història de Coloma Forteza és la de qui ha fet de la seva passió, i fins i tot de la seva salvació emocional, la seva professió.

El coach emocional és una disciplina terapèutica que en molts casos pot resultar reveladora per als quals decideixen provar-la. Es tracta d’un procés d’autoconeixement, en el qual principalment es treballa amb les emocions i el subconscient, per a poder aconseguir acabar amb els bloquejos que ens impedeixen realitzar i aconseguir el que realment desitgem.

En definitiva, la teràpia emocional és una cerca de la pau i la calma interior.

“Trobar-nos a nosaltres mateixos i aprendre a gestionar les coses i les emocions des de la tranquil·litat suposa un canvi total en les persones. La teràpia emocional t’ajuda a aconseguir el teu màxim potencial.” comenta aquesta terapeuta.

Aquest treball es realitza des de diferents línies de treball: el desbloquejar les emocions, les pors i accedir al inconscient de l’ara; la hipnósis; o el PNL (programació neuro lingüística) són algunes de les eines que ens ajudaran a passar pàgina o a treballar en el nostre propi benestar físic, mental i emocional.

L’estudi de l’arbre genealògic és una altra important eina de creixement i sanació. Conèixer els nostres orígens pot ser la clau per a proporcionar-nos la informació i les respostes que no aconseguim trobar.

Tal com afirma Coloma Forteza no hem d’oblidar que “la salut emocional es tradueix en salut física”.

Coloma Forteza – Coach Emocional

Consultes: 653983384

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X