Cultura

Yayoi Matsuri, el Festival de les Flors

Fusionar la cultura asiàtica i la cultura mallorquina és possible al Claustre de Sant Domingo

La millor manera de mostrar l’essència i la identitat d’un país és a través de la gastronomia, de les danses i de la música. Però amb conferències, exposicions i projeccions l’intercanvi cultural és sempre més profitós. I això és el que passa a Pollença durant la celebració del Yayoi Matsuri, el Festival asiàtic de les Flors.

El claustre de Sant Domingo és l’escenari perfecte per acollir el Yayoi Matsuri, festa que inunda l’àmplia galeria de color. És en aquest lloc on es fusionen les refinades cultures asiàtiques amb la tan autèntica cultura mallorquina. Filipines, el Japó, Corea, Taiwan o la Xina són alguns dels països que mostren els seus secrets a tots els curiosos que s’acosten al convent pollencí. 

El casal juvenil Onit és l’encarregat d’organitzar l’esdeveniment, i ho fan per fomentar la convivència entre la tradició oriental i la tradició occidental. Per això, mostren la cultura asiàtica a Mallorca i l’acosten als habitants locals. També, però pretenen donar a conèixer la cultura mallorquina a tots aquells estrangers que resideixen a la nostra Illa. 

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X