Serveis

El Consell de Mallorca i el Govern destinen més de 56 milions d’euros per finançar els serveis socials municipals

La partida pressupostària, que cobrirà aquest camp fins al 2024, inclou als 40 municipis de Mallorca i la Mancomunitat del Pla

El Consell de Mallorca, a través de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), i el Govern de les Illes Balears, mitjançant la Conselleria d’Afers Socials i Esports, varen signar aquest divendres amb els 40 municipis de Mallorca i la Mancomunitat del Pla els convenis que defineixen les partides pressupostàries per finançar els serveis socials municipals de 2022, 2023 i 2024.

L’aportació total destinada als serveis comunitaris bàsics està condicionada a l’augment de professionals per atendre la població. Segons va explicar la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, l’objectiu és donar estabilitat financera als serveis socials municipals, així com incrementar els recursos perquè puguin invertir, ampliar o millorar aquests serveis.

D’aquesta manera, el Consell de Mallorca i el Govern destinaran més de 56,4 milions d’euros per aquest finançament. La Conselleria d’Afers Socials aporta 29.515.715 euros i, l’IMAS, 26.980.604 euros. Andrés Nevado, el batle de Pollença, s’ha mostrat satisfet amb aquesta ajuda.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button