Esports

L’Ajuntament treu la licitació per a l’adequació del Poliesportiu de Pollença

L'objectiu és construir tres pistes de pàdel, una de tenis i canviar la superfície de les dues pistes existents

L’Ajuntament ha tret la licitació per a la construcció de tres pistes de pàdel, una de tenis i el canvi de la superfície de les dues pistes existents. El consistori, segons ha apuntat a les xarxes socials, pretén contribuir en la millora de les instal·lacions esportives del municipi.

Aquest projecte té un pressupost de 318.476 euros i un termini d’execució de sis mesos. El termini perquè les empreses constructores presentin ofertes és del 3 fins al 17 de novembre. Una vegada sigui adjudicada i es comenci l’obra hi haurà un termini d’execució de sis mesos.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button