Guia ComerçModa i ComplementsServeis

Òptica Bellavista, tot el que els teus ulls necessiten.

Òptica Bellavista va néixer al Port de Pollença l’any 1996 de la mà de les optometristes Margalida Villalonga i Maria Cànaves.

Ambdues sòcies, Margalida i Maria, són graduades en Òptica i Optometria per l’Escola Universitària d’Òptica de Terrassa, Catalunya. Des dels seus inicis, les dues botigues s’han basat en uns valors de proximitat cap als clients, confiança en els serveis que ofereixen i qualitat dels seus productes. Sempre sense deixar de banda la transparència i innovació constants, així com la solidaritat que han demostrat ambdues en els voluntariats que han realitzat i realitzen encara avui dia.

Actualment, la botiga de Pollença uns és a un local ampli situat al C/ Monti-Sion i la del moll al C/ Joan XXIII. A les botigues hi trobaràs venda d’ulleres graduades, de sol, lentilles i complements des dels estils més clàssics fins als més moderns.

En l’actualitat, atenen, amb l’ajuda de dues empleades més, una bona part de la població pollencina a qui ja porten servint fa més de vint anys, així com reben la visita de molts turistes que estiuegen a les nostres terres.

De cara a un futur no molt llunyà, està en marxa un projecte per introduir un gabinet d’audiologia als dos centres d’Òptica Bellavista, després que Maria Cànaves hagi obtingut el títol d’audioprotesista a Madrid.

ÒPTICA BELLAVISTA

Carrer de Monti-Sion, 5, 07460 Pollença

Tel. 640673938

optbellavista@gmail.com

Carrer de Joan XXIII, 46, Port de Pollença

Tel. 971 86 65 52

cobellavista@hotmail.com

www.opticabellavista.com

https://www.facebook.com/optbellavista

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button